• Aktuella kurser, träffar och konferenser

    Se här vad som sker vad det gäller konferenser och kurser som kan vara intressanta för dig som arbetar inom fritid och kultur.

Kalendarium

Här finns exempel på kurser, konferenser och andra träffar som kan vara av intresse för er som arbetar inom fritid och kultur.
20
Delta under årskonferensen 2024
Varmt välkommen till SKF:s årskonferens den 20-22 augusti i Skaraborg! Under tre dagar kommer du få ta del av inspirerande föreläsningar, spännande studiebesök och samtal på Hotell Billingehus i Skövde.
25
Digital AW med Värnamo kommun
Torsdag den 25 april har vi bjudit in Lars Alkner som ska berätta om hur Värnamo kommun startade Sveriges enda filmhistoriska festival, i nära samverkan med Svenska Bio, regionen, lokaltidningen m.fl. Var med och lyssna på hur årets kulturkommun Värnamo satte kommunen på den nationella filmkartan.
14
Digitalt lunch-till-lunch seminarie med Mistra Sport & Outdoors
Den 14 - 15 mars bjuder SFK in till ett lunch till lunch-seminare med Mistra Sport & Outdoors. Vi kommer lyssna till forskare och ledare med inriktning på hållbara sport- och friluftsaktiviteter som delar med sig av sina forskningsstudier. Du kommer bland annat få kunskap om strategisk planering, samverkan inom sport och friluftsliv, lösningar till mer hållbara evenemang och mycket mer.
29
Digital AW med RF SISU
Den 29 februari har vi bjudit in RF SISU under en förlängd AW mellan kl. 14.45-17.00. RF SISU:s utgångspunkt är att idrottsrörelsen och kommuner ska närma sig varandra i frågan om behov. Vad behövs från idrotten och vad behövs från kommunerna? Vilka metoder, verktyg, arbetssätt kan hjälpa till att förbättra förutsättningar för idrott?
25
Delta i digital AW med Wallstreet Festival
2024 inleds med en digital AW tillsammans med Wallstreet Festival - festivalen som 2025 tar fram 1000 nya offentliga konstverk landet runt. Hör dem berätta om hur de jobbar för en mer kreativ och levande stadskärna, gladare grannskap och en snällare värld.
11
Kostnadsfri konferens om "Våld, förtryck och heder - tidiga insatser för en trygg fritid”.
Välkommen på digital konferens om "Våld, förtryck och heder - tidiga insatser för en trygg fritid” tillsammans med MUCF, 11 december kl. 10.00-16.30.
4
Digital träff om skidanläggningar
Lyssna till Svenska Skidförbundet tillsammans med SLAO och Friluftsfrämjandet som anordna en digital träff kring skidanläggningar på tvären och utför i Sverige.
30
Delta i digital AW med Kulturrådet
Årets sista digitala AW går av stapeln den 30 november kl.15.00-16.00 och det här är inget du vill missa.
26
Digital AW med MUCF
Hösten bjuder på flera tillfällen av kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och trevligt umgänge. Den här gången träffar vi representanter från MUCF. Deltar gör Elisabet Johansson, Gisela Ivarsson, Aleksandra Karlsson och Andreas Björk.
28
AW i september 2023
AW via Teams, 28 september kl 15-16 Kompetensförsörjning inom Svenska Badbranschen
1 2 3 >